Informaţii despre livrare

miercuri, 21 martie 2012

În oraşul BACĂU livrările se fac gratuit, într-un loc ales de comun acord sau direct la domiciliul clientului şi plata se face pe loc, la predarea produselor.
Livrările în ţară se fac prin serviciile Poştei Române (8 RON) sau la alegerea clientului prin curierat rapid şi preţul diferă în funcţie de tarifele practicate de firma de curierat aleasă.

După primirea comenzii şi procesarea acesteia, clientul este contactat telefonic la numărul afişat în datele de contact, pentru confirmarea produselor şi verificarea mărimilor alese (în cazul bentiţelor unde lungimea elasticului/dantelei diferă).

Din momentul preluării comenzii e nevoie de minim 24 ore pentru confecţionarea produselor (în caz că acestea nu sunt deja pe stoc) şi în maxim 48 ore comanda va fi livrată.

Produsele comandate de către dumneavoastră vor fi împachetate în cutii sigilate şi livrate, cu plata ramburs, la primirea coletului sau cu plata prin transfer bancar, înainte de trimiterea coletului.

După depunerea coletului la Poşta Română, acesta va ajunge la dumneavoastră în maxim 3 zile lucrătoare.

Când coletul ajunge la Oficiul Poştal de care aparţineţi, se va emite un aviz de înştiinţare pe care dumneavoastră îl veţi găsi în cutia poştală si cu care trebuie să vă prezentaţi la Oficiul Poştal, împreună cu cartea de identitate. În cazul în care nu primiţi avizul, este necesar să vă prezentaţi la Oficiul Poştal, să prezentaţi cartea de identitate şi să specificaţi că trebuia să ajungă la dumneavoastră un colet.

În caz de neprezentare, trebuie să ştiţi că aceste colete sunt păstrate de Poşta Română doar 10 zile calendaristice, urmând să fie returnate dacă nu sunt ridicate de către destinatar şi acest lucru trebuie evitat. Clienţii care nu-şi ridică coletele vor fi trecuţi pe "lista neagră" a magazinului şi nu vor mai putea comanda produse decât cu plata în avans.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu