Brăţări Sidef

marți, 18 decembrie 2012

Brăţară cod 51 - Sidef

DESPRE SIDEF

Sideful a fost o componentă importantă în bijuterii şi arte decorative de mii de ani. Din Egiptul antic şi Persia la China antică, Sideful a fost preţuit ca o piatră semi-preţioasă de-a lungul întregii istorii umane.
Bijuteria din Sidef este adesea asociată cu bani şi bogăţie. Talismanele care aduc bogăţia sunt uneori realizate cu această piatră semi-preţioasă.

Protejează purtătorul ca o mamă. Prin aşezarea unei bijuterii din Sidef pe un copil nou-născut, acesta este protejat de pericolele vieţii.

Creşte intuiţia şi creativitatea, are o capacitate extraordinară de a calma şi diminua temerile celor care-l poartă. Este deosebit de util pentru cei a căror viaţă este intensă şi stresantă.


Sănătate: Sideful este bun pentru a calma indigestia.

NOTĂ 1: Informaţiile prezentate privind proprietăţile mistice şi curative ale pietrelor semipreţioase sunt preluate dintr-o varietate de surse istorice şi legende neverificate. Pentru orice problemă de natură medicală, vă recomandăm să consultaţi un medic.
NOTĂ 2: Brăţările care nu sunt pe stoc pot fi reproduse pe bază de comandă, în termen de minim 5 zile lucrătoare. Acestea pot diferi de modelul iniţial, în funcţie de materialele disponibile necesare pentru confecţionarea acestora. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu